Digitaltryk

Gi’ dit materiale et professionelt udtryk. Hos Christensen Grafisk er ingen opgaver hverken for store eller små.

Om du skal bruge et enkelt eksemplar eller større mængder, kan Christensen Grafisk trykke og levere fra dag til dag, så du kan have dit unikke digitaltryk færdigt med kort tids varsel. 

 

Vi tilbyder tryksager inden for en palet af muligheder som blandt andet postkort, flyers, brochurer og visitkort, men også personligt brevpapir, plakater og klistermærker.

 

Om du repræsenterer er en virksomhed, en organisation eller hvis du er studerende, er det vigtigt, at det materiale man præsenterer har et professionelt udtryk. Udover de mere klassiske tryksager har vi mange års erfaring med at trykke opgaver for studerende som bachelorprojektet og specialet. Hvis du vælger at trykke hos os, sørger vi for, at dit materiale bliver præsenteret med et professionelt udtryk. 

 

Over for virksomheder og organisationer kan vi blandt andet tilbyde at trykke kataloger, salgsmateriale, tidsskrifter, fagblade, folders eller prislister m.m. Hos os sørge vi for, at dit materiale fremstår enkelt og professionelt over for jeres kunder. 

 

Vi modtager gerne bestillinger på helt almindelige kopieringsopgaver og indbinding af bøger med lim eller spiralryg.

 

Hos Christensen Grafisk er vores kunder i centrum. Bestiller du dine tryksager gennem os, så får du en kvalitetsløsning med individuel rådgivning tilpasset jeres behov. Vi sikrer os, at du får et tilfredsstillende resultat og en hurtig levering, dog går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. 

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller rådgivning i forhold til jeres specifikke opgave, vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe.

  • Salgsmateriale
  • Katalog
  • Tidsskrifter
  • Fagblade
  • Prislister
  • Alm. kopieringsopgaver
  • Indbinding af bøger

Info


Christensen Grafisk er et anerkendt trykkeri med mange års erfaring inden for tryk af salgsmateriale, storformat print, magasiner, bogproduktion, visitkort, brevpapir, DTP mv. til både virksomheder og private.

Vi tilbyder også