Tryk af plakater

Vi printer plakater og posters til alle formål. Vi har egen maskine, og kvaliteten er helt i top

Få trykt flotte plakater i høj kvalitet

Få trykt jeres plakater hos os. Vi er et trykkeri med faglig stolthed og mange års erfaring, så du kan trygt overlade print-opgaven til os. 
Vores mål er at du er fuldt ud tilfreds med dit produkt. Og derfor tilbyder vi et gratis prøvetryk, så du kan godkende kvaliteten, inden vi printer de endelige plakater. Det er din garanti for, at du bliver tilfreds med resultatet, allerede inden du har det endelige produkt.

Plakat og poster print til alle formål

Har du brug for plakater eller bannere til en messe eller udstilling?

  • Eller til reklame i butikken?
  • Eller til outdoorbannere eller –plakater?
  • Eller til private billeder til hjemmet eller som gave?

Vi trykker professionelt til lave priser for både virksomheder og private.
Og med plakater i den høje kvalitet, vi leverer med egen storformat printer og ekspertise og omhyggelighed, kommer din virksomhed til at fremstå professionelt i enhver sammenhæng.

Stort udvalg af papirtyper og plakatstørrelser

Der er mange papirtyper at vælge i mellem, når du skal have trykt dine plakater. Det kan være silk papir, G-print, Multi Offset mv. Hvis du er i tvivl, skal vi nok rådgive dig.
Hvilken størrelse plakat print, du skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvad du skal bruge produkterne til. De mest almindelige formater til storformat print er A0 (84,1 x 118,9 cm), A1 (59,4 x 84,1 cm), A2 (42 x 59,4 cm) og A3 (29,7 x 42 cm).

God service og hurtig levering

Uanset om du har behov for at få trykt en enkelt eller et stort parti plakater, så står vi parat til at håndtere din ordre. 
Vi lægger vægt på, at dine nye plakater og posters bliver trykt og leveret hurtigt. Det er vigtigt for os, at du er fuldt tilfreds med både produkt og service, og typisk kan vi levere fra dag til dag på selv større ordrer.

Ønsker du professionel rådgivning og vejledning samt et uforpligtende tilbud, så kontakt os på 35 36 01 44 eller udfyld kontaktformularen

Info


Christensen Grafisk er et anerkendt trykkeri med mange års erfaring inden for tryk af salgsmateriale, storformat print, magasiner, bogproduktion, visitkort, brevpapir, DTP mv. til både virksomheder og private.

Vi tilbyder også