Personlige visitkort, det gør de rette husker dig

Print visitkort

Efterlad et professionelt, første indtryk med et lækkert visitkort i høj kvalitet.

Få trykt visitkort, du kan være stolt af

Dit visitkort er vigtigt for dig. I dag er der flere måder at gemme kontaktinformationer på, men visitkortet er personligt og kan hjælpe dig med både at give et rigtig godt første indtryk og samtidig starte en samtale.
I visse sammenhænge – for eksempel i professionelle netværk – er udveksling af visitkort desuden en form for rituel handling. Man viser respekt og interesse ved at udveksle visitkort. Og så minder det den anden om jeres møde, når denne fisker dit visitkort op af lommen igen senere på dagen.

Det er typisk ikke væsentligt dyrere at få trykt et lækkert, specialdesignet visitkort – men det imponerer og bliver hurtigt en fantastisk investering.
Hos Christensen Grafisk kan du både få trykt visitkort ud fra dit eget design, ud fra vores visitkortskabeloner eller vi kan hjælpe dig med at designe visitkortet, så det bliver præcis, som du ønsker det. Og vi har naturligvis en masse forskellige, flotte papirtyper og papirkvaliteter, du kan vælge mellem.

 

Vis personlighed med dit nye visitkort

Du har frie hænder, når du vælger, hvordan dit visitkort skal se ud. Du kan selv designe på forhånd eller lade os hjælpe. Og der er ingen særlige standarder, du skal overholde, så du kan frit vælge

  • Skrifttyper
  • Billeder
  • Logo
  • Tekst
  • og placering af de enkelte elementer

Det vigtige er, at du synes, at dine nye visitkort opfylder formålet og udstråler det, du ønsker. Så skal vi nok sørge for, at de bliver trykt i god kvalitet.

 

Vil du have et godt råd om for eksempel design og print af visitkort eller et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 35 36 01 44 eller udfylde kontaktformularen.

Info


Christensen Grafisk er et anerkendt trykkeri med mange års erfaring inden for tryk af salgsmateriale, storformat print, magasiner, bogproduktion, visitkort, brevpapir, DTP mv. til både virksomheder og private.

Vi tilbyder også